Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

Μαρία Ιατροπούλου

mariaiatropoulougynaikologos Doctors Profile - Βιογραφικό
Μαρία Ιατροπούλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


24140 02589

info@mariaiatropoulougynaikologos.gr


H ιατρός μαιευτήρας γυναικολόγος Μαρία Ιατροπούλου γεννήθηκε και κατοικεί στη Λάρισα. Ασκεί την ιατρική απο το 2000. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική & Γυναικολογία στο Γενικό καθώς και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Είναι κάτοχος Μαιευτικού Διπλώματος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) για τα επείγοντα περιστατικά στη Μαιευτική. Διατηρεί ένα σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο απο το 2016 στο κέντρο της Λάρισας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιασώ Θεσσαλίας. Από το 2017 κατέχει θέση Εφημερεύων Γυναικολόγου-Μαιευτήρα στο Ιασώ Θεσσαλίας. Ειδικεύεται στις σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές,υποσχόμενη στους ασθενείς της βραχύτερους χρόνους ανάρρωσης, μειωμένο πόνο και ελάχιστη διακοπή στην καθημερινότητά τους. Ενημερώνεται για τις εξελίξεις που αφορούν την υγεία της Γυναίκας και παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα Μαιευτικής και Γυναικολογίας.


Μαρία Ιατροπούλου

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, παρέχουμε τις ιατρικές υπηρεσίες, φροντίζοντας για την σωστή παρακολούθηση, αλλά και την ομαλή πορεία του ασθενή με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση του.

Τελευταία ιατρικά άρθρα